Naschoolse opvang

Welkom bij kinderopvang Mundo.
Mundo is al 40 jaar een begrip in regio Rijnmond. Niet alleen omdat wij zorgen voor een veilige en vertrouwde opvang waardoor je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Wat Mundo uniek maakt is de aandacht voor ieder kind, de aandacht voor zijn of haar ontwikkeling en de aandacht voor de wereld om ons heen. 
Op de opvang spelen wij veel buiten (ook in de regen), doen we sportieve dingen, maken we kunstwerken, koken geregeld een gezonde maaltijd en zijn wij dol op de natuur! Binnenruimte in de Schaepmanschool In de dr. Schaepmanschool is een van de ruimtes ingericht tot een gezellig buitenschools opvang lokaal, met als thema oma’s woonkamer. Dit houdt in dat de ruimte een ouderwetse woonkamer sfeer uitstraalt. Het is een fijne warme ruimte die uitnodigt om gezellig een ouderwets spelletje te doen of om gewoon even een (strip)boek te lezen. Je voelt je er snel thuis. Het andere lokaal is ingericht als atelier. Hier vinden de actievere “doen” activiteiten plaats. 
Net als bij de andere BSO locaties van Mundo hebben wij geen computers of TV, de kinderen kunnen met elkaar spelen en ontspannen. Het speelplein voorziet in veel ruimte waarin verschillende vormen van spel kan worden aangeboden en waarin de kinderen heerlijk kunnen buiten spelen. 
De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien wij als vrije tijd, waarin de kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen.
Regelmatig krijgt de locatie bezoek van Mundo’s activiteitenteam. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, voeding en natuur. De openingstijden van Mundo zijn: 
Voorschoolse opvang: 7:00 – 8:30uur
Naschoolse opvang: 14.30 - 18.30uur 
In de schoolvakanties van 7:00 tot 18:00uur.
Mocht u interesse hebben in de opvang, kijkt u dan op onze website.
https://www.kinderopvangmundo.nl/opvanglocatie/bso-dr-schaepman-barendrecht/
of u kunt contact opnemen met de planner van deze locatie: 010- 2461138 of majida@kinderopvangmundo.nl
De BSO is te bereiken op het telefoonnummer: 06-19947228